Divizia de imobiliare a grupului financiar olandez ING intentioneaza sa se lanseze pe piata de profil din Romania. ING Real Estate Management isi va deschide o sucursala in Romania in semestrul al doilea al anului, a declarat ieri Misu Negritoiu, dir
Divizia de imobiliare a grupului financiar olandez ING intentioneaza sa se lanseze pe piata de profil din Romania. ING Real Estate Management isi va deschide o sucursala in Romania in semestrul al doilea al anului, a declarat ieri Misu Negritoiu, director general al ING Romania. "Piata imobiliara din Romania este in plin avant si, in consecinta, exista un mare potential de dezvoltare in acest sector, mai ales pentru o companie cu experienta, cum este ING Real Estate Management", a mai spus Misu Negritoiu. ING Real Estate Management administreaza active imobiliare in valoare de peste 5,5 miliarde de dolari, grupate in patru fonduri de proprietati, listate la Bursa australiana: ING Industrial Fund, ING Office Fund, ING Real Estate Entertainment Fund, ING Real Estate Community Living Fund. Cu randamente medii ce depasesc 20% piata imobiliara din Romania este considerata una dintre cele mai dinamice din Europa Centrala si de Sud-Est. Perspectiva integrarii in Uniunea Europeana face din Romania o tinta din ce in ce mai cautata de investitorii straini.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.