Dinamo si-a prezentat lotul pentru sezonul 2006-2007 in cadrul unui spectacol cum mai rar se vede in Romania, la care au asistat, insa, numai 5.000 de spectatori. In meciul ce a urmat show-ului, „cainii“ au invins-o pe FC Vaslui, cu 2-0,
Dinamo si-a prezentat lotul pentru sezonul 2006-2007 in cadrul unui spectacol cum mai rar se vede in Romania, la care au asistat, insa, numai 5.000 de spectatori. In meciul ce a urmat show-ului, „cainii“ au invins-o pe FC Vaslui, cu 2-0, dar nu au convins. „Am fost obositi. Am stat trei ore in picioare pana la meci“, au motivat dinamovistii.

Stafful lui Dinamo a muncit din greu pentru deschiderea oficiala a sezonului, care a avut loc joi seara, si a reusit sa organizeze un spectacol ca in NBA, cu muzica si jocuri de lumini, urmat de o partida cu FC Vaslui, fosta echipa a lui Mircea Rednic. Cu toate ca intrarea a fost libera, pe stadionul din Soseaua Stefan cel Mare s-au strans doar aproximativ 5.000 de fani ai „ros-albilor“. Desi meciul cu vasluienii era anuntat pentru 20.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.