Ieri, la ora pranzului, la CNSAS nu mai era decat portarul. Toti functionarii plecasera acasa. De la portar am aflat ca motivul pentru care nici macar la registratura nu putea fi gasit cineva era... caldura! Institutia a declarat „inchis&ldquo
Ieri, la ora pranzului, la CNSAS nu mai era decat portarul. Toti functionarii plecasera acasa. De la portar am aflat ca motivul pentru care nici macar la registratura nu putea fi gasit cineva era... caldura! Institutia a declarat „inchis“ de la ora 11.00 dimineata.

CNSAS s-a inchis ieri din motive de caldura. Probabil este unica institutie publica din tara unde s-a decis, cu mic cu mare, parasirea locului de munca pentru ca sunt temperaturi inalte afara. Este drept, conform Codului Muncii, daca patronul nu poate asigura angajatilor sai aer conditionat sau apa in perioada de canicula, atunci este obligat sa micsoreze programul de lucru al salariatilor. Dar la CNSAS exista si aer conditionat, si apa potabila.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.