Edilul sectorului 1, Andrei Chiliman, a cerut, ieri, Ministerului Culturii si Cultelor (MCC) sa revoce avizul pe care l-a dat pentru Planul Urbanistic Zonal Bulevardul Mircea Eliade strada Turgheniev, precizand ca "un astfel de studiu permite distru
Edilul sectorului 1, Andrei Chiliman, a cerut, ieri, Ministerului Culturii si Cultelor (MCC) sa revoce avizul pe care l-a dat pentru Planul Urbanistic Zonal Bulevardul Mircea Eliade strada Turgheniev, precizand ca "un astfel de studiu permite distrugerea Parcului Bordei de catre investitorii privati". "Am aflat cu surprindere ca Ministerul Culturii a dat avizul 164/M/4.07.2006 privind studiul istoric de fundamentare, delimitarea zonei de protectie a monumentelor istorice si regulamentul acesteia, aferente PUZ-ului - Parc Bordei. Le-am solicitat sa verifice modul in care a fost eliberat si sa dispuna masuri pentru ca parcul sa nu fie distrus", a afirmat Chiliman.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.