Un tribunal din Corinth, Grecia, a permis unei femei in varsta de 52 de ani sa fie mama purtatoare pentru nepotul sau, nasterea acestuia fiind prevazuta peste cateva luni, transmite Mediafax. Justitia greaca autorizeaza existenta mamelor purtatoare c
Un tribunal din Corinth, Grecia, a permis unei femei in varsta de 52 de ani sa fie mama purtatoare pentru nepotul sau, nasterea acestuia fiind prevazuta peste cateva luni, transmite Mediafax. Justitia greaca autorizeaza existenta mamelor purtatoare cu conditia ca cele doua parti sa incheie un acord care sa excluda orice compensatii financiare. Avand in vedere sanatatea fiicei femeii, in varsta de 29 de ani, care nu-i permitea sa poarte o sarcina pana la termen, tribunalul a fost de acord sa faca o exceptie, varsta maxima acceptata pentru mamele purtatoare fiind de 50 de ani. Bunica va purta embrionii fiicei sale obtinuti din ovulele acesteia fecundate in laborator cu sperma ginerelui sau. (D.M.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.