Compania Vodafone este obligata sa demonteze o antena GSM de mari dimensiuni, instalata pe strada Miron Costin 24 din Craiova. Familia Sandu a dat in judecata firma Vodafone si a cerut demontarea statiei fixe de emisie-receptie. Adriana Sandu ne-a de
Compania Vodafone este obligata sa demonteze o antena GSM de mari dimensiuni, instalata pe strada Miron Costin 24 din Craiova. Familia Sandu a dat in judecata firma Vodafone si a cerut demontarea statiei fixe de emisie-receptie. Adriana Sandu ne-a declarat ca respectiva antena se afla la mai putin de 2,5 metri de casa in care locuieste si ca familia ei nu si-a dat acceptul pentru construirea si instalarea acestui dispozitiv. Pe langa pericolul expunerii la radiatii, Adriana Sandu reclama si disconfortul produs de aparatura de transformare a curentului si de zgomotul ventilatoarelor de racire ale statiei de baza GSM. Dupa mai mult de doi ani de judecata, instanta i-a obligat pe cei de la Vodafone sa-si demonteze antena. Cu toate acestea, Vodafone refuza sa se supuna deciziei Justitiei si insista sa obtina o noua autorizatie. (D.D.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.