Fostul component al echipei Universitatea Craiova din anii '80, Gheorghita Geolgau, a fost numit marti seara vicepresedinte al gruparii oltene. Geolgau a mai fost vicepresedinte la Universitatea, ultima oara in 2004, cand conducator era actualul patr
Fostul component al echipei Universitatea Craiova din anii '80, Gheorghita Geolgau, a fost numit marti seara vicepresedinte al gruparii oltene. Geolgau a mai fost vicepresedinte la Universitatea, ultima oara in 2004, cand conducator era actualul patron, Adrian Mititelu. Geolgau a activat si ca antrenor la echipe din Islanda si Feroe. In ultimii doi ani, a stat departe de fotbal, fiind director la o firma din Craiova. Geolgau a ramas celebru prin golul marcat pentru Romania in campania de calificare la Euro '84, cand a inscris golul "tricolorilor" in partida de la Bratislava cu Cehoslovacia, scor 1-1. Altfel, Universitatea si mijlocasul australian Joshua Maguire, venit in urma cu trei saptamani, au reziliat ieri, de comun acord, intelegerea pe care fotbalistul o avea cu gruparea olteana si care se intindea pe durata a cinci sezoane. "Este un jucator bun, dar noi vrem la Craiova jucatori peste nivelul celor pe care ii avem in lot. Evolueaza pe acelasi post unde pot juca si Andrei Ionescu, Ovidiu Stanga, Mihai Dina si Florin Costea. Ne pare rau, dar asta este situatia. Ne-am pus mari sperante in el si ii dorim bafta acolo unde merge", a declarat Mititelu. Aceasta este cea de a doua experienta nereusita a australianului in Romania, dupa cea din 1999, cand s-a aflat, timp ce jumatate de sezon, in lotul Stelei. Atunci, Steaua, pregatita de Emeric Ienei, l-a imprumutat pe Maguire la Extensiv, unde fotbalistul a stat numai trei saptamani. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.