La doi pasi de sediul Politiei Municipale Iasi, fiul rectorului Universitatii de Medicina si Farmacie (UMF), Razvan Dragomir, in varsta de 36 de ani, a fost batut mar, suferind mai multe leziuni si traumatisme, avand nevoie de cateva zile de interna
La doi pasi de sediul Politiei Municipale Iasi, fiul rectorului Universitatii de Medicina si Farmacie (UMF), Razvan Dragomir, in varsta de 36 de ani, a fost batut mar, suferind mai multe leziuni si traumatisme, avand nevoie de cateva zile de internare in spital. Cu toate ca incidentul a avut loc sub nasul politistilor, nici la trei zile dupa scandal nu exista nici sesizare si nimeni nu stie cine sunt agresorii, pentru ca familia Dragomir a facut tot posibilul pentru a nu se face public acest lucru. „Nu stiu nimic despre acest incident“, a declarat Ion Scripniciuc, adjunctul Inspectoratului Judetean de Politie.

Razvan Dragomir, fiul rectorului UMF, Cristian Dragomir, este proprietarul terasei „Bourbon House“, situata langa sediul Politiei Municipale, si unul din coactionarii la „Viper Club“, unul din cele mai luxoase cluburi din oras. Pe 15 iulie, sambata noaptea, Razvan Dragomir a fost batut chiar in propriul bar, clientii aflati pe terasa chemand Ambulanta.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.