Dinamo a perfectat transferul angolezului Nsimba Paulo Baptista Ze Kalanga, acesta urmand sa semneze un contract pe trei ani cu clubul din Soseaua Stefan cel Mare. Ze Kalanga, mijlocas in varsta de 23 de ani, va sosi maine in Romania, problemele sale
Dinamo a perfectat transferul angolezului Nsimba Paulo Baptista Ze Kalanga, acesta urmand sa semneze un contract pe trei ani cu clubul din Soseaua Stefan cel Mare. Ze Kalanga, mijlocas in varsta de 23 de ani, va sosi maine in Romania, problemele sale cu viza fiind rezolvate. "Am obtinut transferul lui Ze Kalanga, care este un jucator de banda excelent, de mare viteza si cu centrari foarte bune", a declarat antrenorul Mircea Rednic. Ze Kalanga a jucat in toate cele trei partide ale tarii sale la turneul final al Cupei Mondiale, fiind desemnat jucatorul meciului Angola - Iran, scor 1-1, din centrarea sa fiind marcat singurul gol al reprezentativei africane la competitia din Germania. Internationalul angolez a fost transferat pentru suma de aproximativ 500.000 de euro, urmand sa aiba un salariu de 50.000 de dolari pe sezon. Ze Kalanga, care a jucat in campionatul angolez la Petro Atletico, ar putea evolua in partida amicala cu FC Vaslui, programata maine seara, de la ora 21.30, cu ocazia prezentarii lotului dinamovist pentru noul sezon al Ligii I. Sosirea angolezului a facut ca Dinamo sa renunte la negocierile cu Beitar Ierusalim pentru Omri Afek (fundas central si de banda dreapta). Totusi, la Dinamo ar putea ajunge un fundas central de la TSKA Sofia, care i-a fost recomandat lui Rednic de Fl. Petre.
Turcu pus de fani langa Becali
Presedintele CA al lui Dinamo, Nicolae Badea, directorul executiv Cristi Borcea si actionarul Vasile Turcu s-au intalnit marti seara cu suporterii (toate gruparile din PCH si liderul Peluzei Nord, Elias Bucurica). Cei trei oficiali dinamovisti le-au cerut fanilor sa fie alaturi de echipa pe parcursul viitorului sezon competitional, sustinand ca este foarte important sprijinul suporterilor. La randul lor, suporterii au cerut ca echipa sa obtina rezultate. "Eu am avut ceva mai mult de discutat cu suporterii, pentru ca am fost acuzat ca fac parte din tabara lui Ioan Becali, Netoiu si Borcea. Le-am explicat ca nu vreau decat binele lui Dinamo si cred ca au inteles asta. Trebuie sa facem cu totii front comun ca sa participam la anul in Liga Campionilor", a declarat Turcu. La randul sau, Borcea a cerut ca fanii sa fie prezenti in numar cat mai mare la stadion si sa se evite manifestarile din ultimul sezon. Conform site-ului suporterilor dinamovisti, "www.dinamomania.net", Borcea i-a acuzat pe ultrasi ca poarta o parte din vina pentru indepartarea oamenilor de la stadion si de pierderea ultimelor campionate! Fanii i-au cerut lui Borcea sa renunte la aparitiile televizate, acesta spunand ca nu poate renunta: "Prin aceste aparitii vreau sa starnesc atitudinea jucatorilor, sa fie mai ambitiosi", a motivat Borcea. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.