Grupul de Investigatii Politice condus de Mugur Ciuvica il acuza pe Adrian Nastase ca a pus la cale o inginerie financiara cu terenuri in comuna Tunari.
Este vorba de peste 68 de hectare de teren, situate peste drum de actuala scoala Americana di
Grupul de Investigatii Politice condus de Mugur Ciuvica il acuza pe Adrian Nastase ca a pus la cale o inginerie financiara cu terenuri in comuna Tunari.
Este vorba de peste 68 de hectare de teren, situate peste drum de actuala scoala Americana din zona Tunari, care au fost luate abuziv de la RAPPS si apoi scoase la mezat. Pe parcela cu pricina trebuia sa se ridice un cartier de locuinte pentru tineret, proiectul fiind aprobat in timpul lui Mugur Isarescu.
Fostul premier Adrian Nastese a semnat un document intocmit de serban Mihailescu si Octav Cozmanca, prin care terenul foatei ferme Tunari a fost trecut din administrarea RAPPS la Primaria Voluntari. Pasul doi a fost sa se constate ca locul este liber de sarcini. Prefectura Ilfov a emis si ea un act prin care se angaja sa nu emita pretentii sau revendicari in zona respectiva, asa ca premisele pentru un tun imobiliar au fost create, dupa cum afirma Mugur Ciuvica.
De atunci si pana in prezent, bucati din lotul fermei au fost vandute in suveica, prin intermediul agentiilor imobiliare, acuza fostul consilier prezidential.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.