Dupa ce s-a inteles telefonic cu Ion Sandu, unul dintre finantatorii de la UTA, ex-rapidistul Bogdan Mara (foto stanga) a promis ca va ajunge astazi la Arad, pentru a demara negocierile cu oficialii echipei aradene in vederea semnarii unui contract.
Dupa ce s-a inteles telefonic cu Ion Sandu, unul dintre finantatorii de la UTA, ex-rapidistul Bogdan Mara (foto stanga) a promis ca va ajunge astazi la Arad, pentru a demara negocierile cu oficialii echipei aradene in vederea semnarii unui contract. Mara, care poate juca atat ca atacant, cat si mijlocas dreapta, ar putea semna chiar astazi contractul daca se va intelege cu reprezentantii de la UTA. Mara a mai tatonat in aceasta vara cu cateva cluburi din Liga I, printre care Dinamo, FC Arges si FC Vaslui. Tot astazi, oficialii clubului aradean s-ar putea intelege cu un atacant portughez in varsta de 21 de ani, care evolueaza la o echipa din liga a II-a franceza, asteptat aseara la Arad. De asemenea, sambata este posibil sa ajunga la Arad si camerunezul Ze Francis, atacant (24 de ani) disponibilizat de AC Parma si care a evoluat in ultimul sezon in liga a doua din Elvetia, la Chiasso. Altfel, lotul aradean va fi prezentat oficial sambata, cand UTA va juca un amical cu echipa maghiara FC Sopron. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.