Compania ICMRS Galati va beneficia de un ajutor de stat in valoare de 167,4 milioane lei dupa ce Consiliul Concurentei si-a dat avizul in aceasta problema. Firma desfasoara activitati in domeniul constructiilor industriale, constructii civile si de i
Compania ICMRS Galati va beneficia de un ajutor de stat in valoare de 167,4 milioane lei dupa ce Consiliul Concurentei si-a dat avizul in aceasta problema. Firma desfasoara activitati in domeniul constructiilor industriale, constructii civile si de infrastructura. Ajutorul de stat va fi acordat pentru restructurare de catre Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului, potrivit datelor Consiliului Concurentei.
Fosta Autoritate pentru Privatizare, a anulat in 2003 datoriile bugetare acumulate de un numar de 30 societati comerciale din portofoliul sau, printre care si ICMRS, in baza legii 137/2002 privind unele masuri pentru accelerarea privatizarii.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.