Deputatul social-democrat Adrian Nastase l-a vizitat marti seara, pe fondatorul PSD, fostul presedinte Ion Iliescu, la biroul sau de lucru din strada Atena. Desi a onfirmat intalnirea, Adrian Nastase nu a dorit sa faca comentarii pe marginea acesteia
Deputatul social-democrat Adrian Nastase l-a vizitat marti seara, pe fondatorul PSD, fostul presedinte Ion Iliescu, la biroul sau de lucru din strada Atena. Desi a onfirmat intalnirea, Adrian Nastase nu a dorit sa faca comentarii pe marginea acesteia. Potrivit unor surse din PSD, citate de Rompres, intalnirea se inscrie in cadrul obisnuit al relatiilor dintre cei doi social-democrati si nu a fost ceva special. Ion Iliescu a primit de la Adrian Nastase cateva carti care ii fusesera trimise de importanti lideri socialisti europeni. Acestia s-au intalnit cu Adrian Nastase cu prilejul unei recente vizite efectuate in strainatate. Conform surselor citate, parlamentarii social-democrati au discutat o serie de aspecte legate de Consiliul National al PSD care va avea loc in toamna acestui an. (O. V.)


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.