Compania aviatica SkyEurope Airlines, cel mai mare operator low-cost din zona Europei Centrale si de Est a transportat un numar de 2,25 de milioane de pasageri in ultimele 12 luni, inregistrand o crestere de peste 59 de procente. In luna iulie, compa
Compania aviatica SkyEurope Airlines, cel mai mare operator low-cost din zona Europei Centrale si de Est a transportat un numar de 2,25 de milioane de pasageri in ultimele 12 luni, inregistrand o crestere de peste 59 de procente. In luna iulie, compania a inregistrat peste 280 de mii de pasageri, cu circa 36 de procente mai mult fata de perioada similara a anului trecut. Compania a inregistrat patru milioane de pasageri transportati de la inceperea activitatii, in 2001.
In ultimele 12 luni, gradul de incarcare al companiei a crescut cu 0,5%, atingand 75,4%. Gradul de incarcare de 77,6% atins in iunie 2006 reflecta o crestere a rezervarilor certe si o reducere semnificativa a procentului de rezervari anulate, informeaza Rompres.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.