Profiturile EasyJet vor creste in acest an cu pana la 50% in urma cresterii semnificative a vanzarilor de bilete, se arata intr-un comunicat de presa al reprezentantilor companiei aeriene. Numarul de pasageri care calatoresc cu EasyJet a crescut in i
Profiturile EasyJet vor creste in acest an cu pana la 50% in urma cresterii semnificative a vanzarilor de bilete, se arata intr-un comunicat de presa al reprezentantilor companiei aeriene. Numarul de pasageri care calatoresc cu EasyJet a crescut in iunie 2006 cu 15,6% fata de iunie 2005, ajungand pana la 2,59 de milioane.
Castigurile companiei se datoreaza si unei cresteri in eficienta folosirii spatiului din avioane. Estimarile profitului suplimentar au permis sindicatului lucratorilor companiei sa isi negocieze cresteri salariale progresive pentru urmatorii trei ani, incepand cu o marire salariala de 4% stabilita pentru anul curent.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.