Nationala "de aur" a Romaniei a invins cu scorul de 5-4 pe Gloria Bistrita, intr-un meci caritabil organizat la Reghin, in scopul strangerii de fonduri pentru salvarea vietii unui tanar culturist, Claudiu Giurgiu, care sufera de o grava afectiune a f
Nationala "de aur" a Romaniei a invins cu scorul de 5-4 pe Gloria Bistrita, intr-un meci caritabil organizat la Reghin, in scopul strangerii de fonduri pentru salvarea vietii unui tanar culturist, Claudiu Giurgiu, care sufera de o grava afectiune a ficatului.
La pauza dintre cele doua reprize de 25 de minute, nationala conducea cu scorul de 3-2, prin golurile inscrise de Jean Vladoiu (2) si Hajnaj, in timp ce Gloria a punctat prin Bruncevici si prin autogolul lui Daniel Prodan. Acesta din urma a fost si antrenor, iar dupa eroarea de la autogol a iesit din teren, trimitandu-l in locul sau pe Gabi Balint, caruia i-a strigat: "Vezi ca jucam in galben".


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.