Tanarul impuscat in cap de Alexandru Radulescu, presedintele Asociatiei Fotbalistilor Amatori si Neamatori (AFAN) din Romania, a murit in noaptea de sambata spre duminica.
Barbatul, care joi a fost diagnosticat si cu meningoencefalita post tr

Tanarul impuscat in cap de Alexandru Radulescu, presedintele Asociatiei Fotbalistilor Amatori si Neamatori (AFAN) din Romania, a murit in noaptea de sambata spre duminica.
Barbatul, care joi a fost diagnosticat si cu meningoencefalita post traumatica, a fost tinut in viata cu ajutorul aparatelor, in ultimele zile, dar medicii ii dadeau putine sanse de supravietuire.

Constantin Radulescu, tanarul de 29 de ani care a fost impuscat in cap in zona lacului Vacaresti de catre presedintele AFAN Constantin Radulescu, a decedat in seara zilei de sambata in urma declansarii unei septicemii potrivit dr. Bogdan Oprita, purtatorul de cuvant al Spitalului Floreasca. Potrivit dr. Oprita, meningita pe care a facut-o victima la nivel cranio-cerebral din cauza corpurilor straine care i-au patruns la nivelul creierului a degenerat in septicemie, decesul avand loc in jurul miezului noptii.

Satenii din Vacaresti nu mai vor sa auda de presedintele AFAN si de afacerile sale
Imediat dupa aflarea tragicei vesti satenii din localitatea damboviteana Vacaresti sustin in continuare ca acesta trebuie sa renunte la afacerile pe care le are in satul lor. Localnicii din Vacaresti se tem sa isi mai lase copii pe lac la scaldat si spun ca incidentul a adus teama in sat. Ei considera ca ar fi bine ca Alexandru Radulescu sa renunte la contractul de concesionare al lacului si sa plece din sat. In urma cu o saptamana aproximativ 20-30 de localnici s-au adunat in zona lacului 2 de la Bungetu, Vacaresti, unde presedintele AFAN l-a impuscat in cap pe tanarul venit la scaldat in lacul pe care omul de fotbal il avea in concesiune.
Oamenii au daramat baraca paznicilor, spunand ca era amplasata pe domeniul public. Tatal tanarului impuscat in cap de presedintele AFAN intentioneaza sa depuna plangere penala impotriva fiului lui Alexandru Radulescu, Bogdan Caba, pe care il considera complice si instigator la producerea incidentului.
De asemenea una dintre persoanele care se afla in masina, alaturi de Constantin Radulescu, a depus plangere penala impotriva celui care a tras cu arma, pentru ca i-ar fi pus viata in pericol. In prezent, presedintele AFAN este arestat preventiv pentru tentativa de omor calificat.

In 25 iunie, presedintele AFAN l-a impuscat pe Constantin Radulescu, de 29 ani, pe malul Lacului 2 din satul Bunget, comuna damboviteana Vacaresti. Victima era la scaldat, impreuna cu sotia, cand fiul concesionarului lacului Alexandru Radulescu i-a cerut sa iasa din apa, intre cei doi avand loc un schimb de replici mai dure. Alexandru Radulescu a luat pusca de vanatoare si a tras in tanar in timp ce acesta urcase in masina si era hotarat sa plece. Presedintele AFAN a fost retinut pentru o luna si este cercetat pentru tentativa de omor. Ranitul a fost trimis de urgenta la Spitalul Floreasca din Capitala, unde a fost supus in ultimele saptamani la trei interventii chirurgicale.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.