In weekend se danseaza om langa om
Principalii clienti ai cluburilor sunt tinerii. Aproape ca nu exista grup care sa vina la mare si sa nu petreaca macar o seara intr-o discoteca. si au de unde alege: sunt discoteci in aer liber, aco


In weekend se danseaza om langa om
Principalii clienti ai cluburilor sunt tinerii. Aproape ca nu exista grup care sa vina la mare si sa nu petreaca macar o seara intr-o discoteca. si au de unde alege: sunt discoteci in aer liber, acoperite sau nu, dar sunt si cluburi, care au deja clientela fidela. Desi in fiecare noapte cluburile sunt pline, cea mai mare aglomeratie este in weekend. Vineri si sambata seara se danseaza om langa om, iar mesele sunt toate rezervate, si asta inca din urma cu o zi. In Mamaia, discotecile in aer liber sunt mereu pline. Avantajul este ca, in majoritatea cazurilor, aici, intrarea este gratis. Dar distractie adevarata este in cluburile cu renume. Petreceri cu confetti sau premii consistente oferite de sponsori sunt deja la ordinea zilei. In acest sezon se poarta drept premii sticlele de whisky. Ieri, intr-o discoteca din Mamaia, cea mai frumoasa declaratie de dragoste a fost premiata cu o asemenea bautura. In categoria concursurilor mai putin cuminti se incadreaza cele de striptease, atat in cazul fetelor, cat si al baietilor. Ca intotdeauna, juriul este publicul.

Clubul, Locul ideal pentru o idila
La mare, tinerii sunt pusi pe fapte mari, iar discoteca este, de multe ori, locul unde acestea se pot pune in practica. Asa se face ca aici se leaga tot felul de relatii.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.