mistreti salbatici, homari si porumbei, li s-a facut pofta de niste paste. Cautand ce avea la indemana, Maccioni a preparat spaghete cu legume proaspete si un sos clasic din Toscana. si pentru ca era primavara, le-a numit "Spaghete primavera". Craig
mistreti salbatici, homari si porumbei, li s-a facut pofta de niste paste. Cautand ce avea la indemana, Maccioni a preparat spaghete cu legume proaspete si un sos clasic din Toscana. si pentru ca era primavara, le-a numit "Spaghete primavera". Craig Clairbone, critic gastronom la ziarul "New York Times", le-a catalogat pe loc drept "cele mai bune paste fainoase pe care le-a mancat in ultimii 20 de ani."

Spaghete de primavara
Pentru 6 portii
Ingrediente: 450 g spaghete, 4 linguri ulei de masline, 450 g broccoli (sau mazare), 2 dovlecei mici, 1 ardei gras galben, 1 ardei gras rosu, 1 cana ciuperci feliate, 2 catei de usturoi pisati, 4-5 rosii mici, 1/4 ceasca busuioc maruntit, 2 linguri patrunjel verde tocat, 4-5 rosii mici, 1/2 ceasca parmezan, sare, piper Mod de preparare: Se oparesc rosiile, se curata de pielita si de seminte. Se fierb pastele in apa cu sare si se lasa sa se scurga. Intre timp, se incinge uleiul intr-o tigaie mare, la foc potrivit. Se adauga broccoli desfacut in florete si se soteaza 2 minute, amestecand des.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.