Agentia Municipala pentru Ocuparea Fortei de Munca Bucuresti are disponibile 2.534 locuri de munca pentru somerii din Capitala, potrivit Rompres.
Pentru muncitorii calificati sunt oferite 1.231 locuri de munca, cele mai cerute meserii fiind c
Agentia Municipala pentru Ocuparea Fortei de Munca Bucuresti are disponibile 2.534 locuri de munca pentru somerii din Capitala, potrivit Rompres.
Pentru muncitorii calificati sunt oferite 1.231 locuri de munca, cele mai cerute meserii fiind cele de confectioner asamblor articole din textile (166 locuri disponibile), dulgher (80), sudor manual cu flacara de gaze (73), lacatus constructii metalice (70), brutar (46), operator confectioner industrial imbracaminte (45), etc.
Muncitorii cu studii medii au de ales dintr-un numar de 540 de oferte, cele mai multe fiind cele de agent de paza si ordine (298), lucrator comercial (61), casier (27).
La categoria persoanelor care nu au nici o calificare exista 414 locuri de munca oferite de AMOFM, in timp ce persoanele cu studii superioare pot alege din cele 349 locuri de munca oferite de AMOFM, cele mai multe locuri fiind pentru farmacist (71), analist (38), proiectant sisteme informatice (24), etc.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.