Sarbul Sreten Stanic (mijlocas) s-a alaturat ieri dimineata lotului dinamovist, aflat intr-un stagiu de pregatire la Albertville (Franta). Stanic a semnat deja un contract pentru cinci ani cu gruparea alb-rosie. De asemenea, neo-zeelandezul Glenn Mos
Sarbul Sreten Stanic (mijlocas) s-a alaturat ieri dimineata lotului dinamovist, aflat intr-un stagiu de pregatire la Albertville (Franta). Stanic a semnat deja un contract pentru cinci ani cu gruparea alb-rosie. De asemenea, neo-zeelandezul Glenn Moss (portar), care s-a antrenat deja alaturi de "cainii rosii" in ultimele zile, a semnat sI el ieri un contract pe patru ani, informatie difuzata de Vasile Turcu, unul dintre actionarii lui Dinamo. In acest moment, Mircea Rednic are la dispozitie doi portari, singurul legitimat pana acum fiind Florin Matache, insa antrenorul il vrea si pe belgianul Jean-Francois Gillet, cu care a fost coechipier la Standard Liege. Gillet a jucat ultima oara la AS Bari, iar in 2001 a fost suspendat pentru sase luni dupa ce s-a dopat cu nandrolon. Gillet (27 de ani) a fost international de tineret al Belgiei. Vasile Turcu sustine insa ca negocieri mai avansate sunt cu Daniel Tudor, un fost dinamovist care a jucat sezonul trecut in Ungaria, la Fehervar. Aseara, Dinamo urma sa sustina primul meci amical, contra lui CS Chenois. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.