Deputatii din Comisia de Buget Finante au stabilit luni ca microintreprinderile vor putea opta pentru plata unei cote de impozit de 2% din cifra de afaceri, care va fi majorata pana la 3% in 2009, daca desfasoara alte activitati decat cele de consult
Deputatii din Comisia de Buget Finante au stabilit luni ca microintreprinderile vor putea opta pentru plata unei cote de impozit de 2% din cifra de afaceri, care va fi majorata pana la 3% in 2009, daca desfasoara alte activitati decat cele de consultanta si management. Microintreprinderile sunt firme cu pana la 9 angajati si o cifra de afaceri de cel mult 100.000 de euro. In prezent, aceste companii pot alege pentru plata unui impozit de 3% din cifra de afaceri sau de 16% din profit. Proiectul de lege pentru modificarea Codului Fiscal, aprobat recent de Guvern, prevede eliminarea sistemului de impozitare pe cifra de afaceri. Executivul a aratat ca aceste facilitati nu sunt permise de normele UE. (Mediafax)


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.