In timp ce guvernantii elaboreaza proiecte si bilanturi festiviste, peste 70.000 de copii sunt implicati in forme grave de munca. Potrivit INS, majoritatea cersesc pentru a contribui la supravietuirea familiilor lor. Aceeasi sursa releva faptul ca p
In timp ce guvernantii elaboreaza proiecte si bilanturi festiviste, peste 70.000 de copii sunt implicati in forme grave de munca. Potrivit INS, majoritatea cersesc pentru a contribui la supravietuirea familiilor lor. Aceeasi sursa releva faptul ca peste 5.000 de cersetori minori se afla in Capitala. Raportul Programului de Guvernare 2005-2008, dat publicitatii cu o zi inaintea celui de monitorizare a UE, seamana, mai degraba, cu o lista electorala aburista decat cu un document care pune pe tapet prestatia demnitarilor dupa aproape doi ani de guvernare.

In timp ce domeniul politicilor sociale este la pamant, politicienii autohtoni, raspunzatori de acest sector, au avut tupeul sa-si etaleze meritele, insirand pe 11 pagini masurile pe care le-au luat pentru imbunatatirea sistemului de protectie sociala. Pe langa faptul ca si-au permis sa afirme ca, de cand sunt la guvernare, au imbunatatit viata pensionarilor si ca numarul persoanelor asistate a scazut sau ca persoanele cu handicap sunt integrate in societate, guvernantii au informat opinia publica ca au luat masuri si pentru combaterea exploatarii prin munca a copilului.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.