Producatorul de carne de pasare Transavia Alba Iulia a demarat lucrarile de constructie a fabricii de produse semipreparate si preparate finite din carne de pasare, noile sortimente urmand a fi lansate in primavara anului viitor, se arata intr-un com
Producatorul de carne de pasare Transavia Alba Iulia a demarat lucrarile de constructie a fabricii de produse semipreparate si preparate finite din carne de pasare, noile sortimente urmand a fi lansate in primavara anului viitor, se arata intr-un comunicat al companiei.
Investitia de tip greenfield de 10 milioane de euro va crea 100 de locuri de munca in judetul Alba si se inscrie in planul de expansiune al Transavia in domeniul prelucrarii carnii de pasare. In luna mai, compania a pus in functiune complexul avicol din Transilvania si a demarat procesul de modernizare a fermei nou-achizitionate de la Miercurea Sibiului, astfel ca, in anul 2007, capacitatea totala de productie estimata va fi de 30.000 de tone anual.
La ora actuala, compania are o capacitate de crestere de 1,8 milioane de pui pe an, realizandu-se circa 26.000 tone de carne in viu si o capacitate de peste 85 tone de carne de pui pe zi.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.