Careul de asi al Mondialelor este format exclusiv din echipe europene. Am putea spune ca sud-americanilor nu le prieste Europa, desi aproape toti joaca la echipe de club de pe "batranul continent". La nationala insa se schimba datele problemei. Sa fa
Careul de asi al Mondialelor este format exclusiv din echipe europene. Am putea spune ca sud-americanilor nu le prieste Europa, desi aproape toti joaca la echipe de club de pe "batranul continent". La nationala insa se schimba datele problemei. Sa facem o comparatie intre Ronaldinho si Zidane. Primul este un fenomen. Dar la Barcelona are in jurul sau jucatori precum Deco sau Giuly care cara pianul, iar el doar se asaza si interpreteaza partitura. In echipa Braziliei mai sunt si altii care vor sa cante. Celalalt, Zidane, e un muncitor, paseaza dribleaza, ataca, dar si se apara.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.