In America de Sud este bine cunoscuta rivalitatea fotbalistica dintre Argentina si Brazilia. Presa de la Buenos Aires a gasit un motiv de consolare pentru eliminarea propriei echipe in sferturile de finala ale Cupei Mondiale, salutand victoria obtinu
In America de Sud este bine cunoscuta rivalitatea fotbalistica dintre Argentina si Brazilia. Presa de la Buenos Aires a gasit un motiv de consolare pentru eliminarea propriei echipe in sferturile de finala ale Cupei Mondiale, salutand victoria obtinuta de Franta in fata Braziliei.
"Zidane, la fel ca in 1998, a trecut intr-o maniera istorica de Brazilia si cvintuplii campioni mondiali au fost eliminati: astazi cantam noi imnul Frantei", a notat cotidianul sportiv "Ole". Ronaldinho nu este iertat, publicatia fiind de parere ca acesta nu a justificat nicio clipa titlul de cel mai bun fotbalist al planetei, care i-a fost decernat de FIFA in ultimii doi ani.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.