Campusurile studentesti din Capitala sunt, zilele acestea, mai aglomerate ca oricand. Cu dubite si cu Dacii Papuc, parinti din toate colturile tarii vin sa-si ia odraslele acasa, cu tot calabalacul strans pe parcursul unui an de zile petrecut in cami
Campusurile studentesti din Capitala sunt, zilele acestea, mai aglomerate ca oricand. Cu dubite si cu Dacii Papuc, parinti din toate colturile tarii vin sa-si ia odraslele acasa, cu tot calabalacul strans pe parcursul unui an de zile petrecut in camin.
Tatii cara nadusiti plapuma si televizorul, mamele au grija de "recuzita" de bucatarie, iar fiii sau fiicele se agata invariabil de calculator ori de combina. Cei care aleg sa ramana in Bucuresti - si-au gasit un job, invata pentru rezidentiat sau n-au chef, pur si simplu, sa stea trei luni de zile in localitatile de bastina - se pun si ei in miscare: se muta, cu catel si cu purcel, in caminele care raman deschise pe toata perioada verii. Se cara perne, saltele si dulapuri, se muta cu grija frigiderul si plantele de interior, se face tot ce e omeneste posibil pentru aglomerarea ghenelor.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.