Povestea vietii ei reprezinta un triumf asupra obstacolelor vremii. Betsy si-a pierdut sotul intr-o explozie la un depozit de munitie, unde era paznic. Cel de-al doilea sot a decedat intr-o inchisoare britanica. Ultimul ei sot a supravietuit in urma
Povestea vietii ei reprezinta un triumf asupra obstacolelor vremii. Betsy si-a pierdut sotul intr-o explozie la un depozit de munitie, unde era paznic. Cel de-al doilea sot a decedat intr-o inchisoare britanica. Ultimul ei sot a supravietuit in urma unei grave boli. Betsy a avut sapte fiice, doua dintre ele murind la nastere. Apropiata fiind de cercurile puterii din epoca, Betsy a beneficiat de privilegiul de a intra in istorie drept "parintele" drapelului american. Nu se cunoaste soarta primului steag cu 13 stele. George Washington, cel care a comandat primul "Bars and Stars" a afirmat: "Puneti cele treisprezece stele intr-un cerc reprezentand o noua constelatie a cerurilor".


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.