Simtind ca Mondialul are o audienta uriasa, tot mai multi politicieni incearca sa iasa in fata pentru a mai castiga cateva voturi in plus. Inainte de marele sfert cu Brazilia, jucatorii francezi se razboiesc cu liderul extremei-drepte din Hexagon, J
Simtind ca Mondialul are o audienta uriasa, tot mai multi politicieni incearca sa iasa in fata pentru a mai castiga cateva voturi in plus. Inainte de marele sfert cu Brazilia, jucatorii francezi se razboiesc cu liderul extremei-drepte din Hexagon, Jean-Marie Le Pen, uitand pentru moment de Ronaldo, Ronaldinho si Adriano.
Pesedintele Frontului National, Jean-Marie Le Pen, formatiune politica de extrema-dreapta, a declarat ca este consternat de faptul ca Fabien Barthez si Zinedine Zidane nu canta imnul si a apreciat ca in Nationala Frantei sunt prea multi jucatori de culoare, iar francezii nu se simt reprezentati de aceasta echipa. „Suntem foarte mandri ca suntem francezi si nu se pune problema sa ne simtim francezi sau nu in functie de cantatul imnului. Pot sa-i spun lui Le Pen ca Franta este echipa in care se afla cei mai multi jucatori care canta imnul. Este stupid sa reduci lucrurile la a canta sau a nu canta. Jean-Marie Le Pen nu stie ca unii francezi sunt negri, alti francezi sunt blonzi sau bruneti. De mai multi ani acest domn se prezinta la alegerile pentru functia de presedinte, &ici rc;nsa nu cunoaste istoria Frantei. Ceea ce vad eu pe teren sunt francezi.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.