La terasa "La Motoare", joi seara, revista 24-FUN a aniversat impinirea a trei ani. Povestea 24-Fun incepea acum trei ani tot "La Motoare", cand se puneau bazele editiei de Bucuresti. Imediat dupa lansare, B-24-Fun a devenit un ghid de cultura urbana
La terasa "La Motoare", joi seara, revista 24-FUN a aniversat impinirea a trei ani. Povestea 24-Fun incepea acum trei ani tot "La Motoare", cand se puneau bazele editiei de Bucuresti. Imediat dupa lansare, B-24-Fun a devenit un ghid de cultura urbana important in Bucuresti care oferea si ofera o sumedenie de informatii in ceea ce priveste timpul liber. In cei trei ani care au trecut B 24 Fun s-a transformat in reteaua nationala 24 Fun cu editii la Bucuresti, Brasov, Cluj, Constanta (Mamaia-Vama Veche) Iasi, Timisoara, Arad, Craiova, Mures si Pitesti.
La petrecerea celor trei ani de Fun, au fost prezenti aproape doua mii de invitati si sumedenie de vedete, printre care Catinca Roman, Horia Brenciu, Tudor Giurgiu, Nae Caranfil, Valentin Nicolau, Mihai Dobrovolschi, Vlad Craioveanu, Dan Chisu, Liviu Mihaiu, Tudor Chirila, Marian Ionescu (Directia 5), Bogdan Naumovici.
Petrecerea a fost deschisa de Andrei Gheorghe, iar DJ Jiji a reusit sa-i tina in priza pe invitati cu "muzica de muzica". Spre incantarea si deliciul invitatilor, pe scena au urcat Iris, Directia 5, Vama Veche, A.G. Weinberger care au oferit o mostra de muzica de calitate. Las Troyas au incheiat recitalurile, reusind sa ridice toata lumea la dans. (B.M.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.