Nici macar a cincea varianta din acest an a Codului Fiscal nu va intra in vigoare, conform legii, la 1 ianuarie 2007. Senatorii nu au reusit sa treaca acest proiect in timp util, astfel ca documentul se afla acum, dupa ce s-a terminat sesiunea norma
Nici macar a cincea varianta din acest an a Codului Fiscal nu va intra in vigoare, conform legii, la 1 ianuarie 2007. Senatorii nu au reusit sa treaca acest proiect in timp util, astfel ca documentul se afla acum, dupa ce s-a terminat sesiunea normala, in faza pe articole in plenul Senatului, si urmeaza a primi votul final, dupa care sa intre in dezbateri in Camera Deputatilor. Urmand toate procedurile de la zero. Intrucat la Senat nu s-a decis pentru aceasta vara organizarea unei sesiuni extraordinare, fiind vorba, doar ipotetic despre eventualitatea organizarii unei sesiuni extraordinare la sfarsitul lunii august, este foarte putin probabil ca proiectul sa fie gata pana la inceputul sesiunii de toamna, din luna octombrie. Si, daca proiectul ajunge sa fie dezbatut in octombrie si este si adoptat in aceasta luna, in paralel cu proiectul de buget pentru anul viitor, atunci, data de 1 ianuarie 2007, cand era de dorit sa intre in vigoare acest nou Cod Fiscal, se va muta la 1 iunie 2007.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.