Problemele de pe litoralul romanesc par sa nu se mai termine. De aceasta data, hotelierii din Mamaia se plang ca turistii cazati in statiune reclama faptul ca, din cauza santierelor in lucru, nu pot face plaja. Ei sunt deranjati de zgomotul buldozer
Problemele de pe litoralul romanesc par sa nu se mai termine. De aceasta data, hotelierii din Mamaia se plang ca turistii cazati in statiune reclama faptul ca, din cauza santierelor in lucru, nu pot face plaja. Ei sunt deranjati de zgomotul buldozerelor si al betonierelor care intra direct pe nisip. Mai mult, Asociatia Patronala Mamaia acuza Directia Apelor Dobrogea Litoral ( DADL) ca incurajeaza operatorii de plaja sa construiasca ilegal. „Se construieste si s-a construit ilegal pe plaja, avand in vedere ca legea pentru aprobarea Ordonantei de Urgenta 19/2006 nu este inca in vigoare“, spun reprezentantii Asociatiei, intr-o adresa trimisa DADL.

Constructii 'intr-adevar>> ilegale
Potrivit Mediafax, seful Inspectoratului Teritorial in Constructii ( ITC ) Constanta, Nicolae Ciocanel, este de aceesi parere cu reprezentantii Asociatiei.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.