Presedintele Asociatiei Fotbalistilor Amatori si Neamatori (AFAN), Alexandru Radulescu, s-a prezentat, ieri, la Parchetul General, insotit de avocat, unde a fost audiat in legatura cu incidentul in care l-a impuscat pe tanarul Constantin Radulescu in

Presedintele Asociatiei Fotbalistilor Amatori si Neamatori (AFAN), Alexandru Radulescu, s-a prezentat, ieri, la Parchetul General, insotit de avocat, unde a fost audiat in legatura cu incidentul in care l-a impuscat pe tanarul Constantin Radulescu in cap. Avocatul lui Alexandru Radulescu a declarat ca principala prioritate a clientului sau este salvarea vietii lui Constantin Radulescu.

El a precizat ca tanarul se afla in operatie, iar daca interventia chirurgicala nu va reusi, atunci Alexandru Radulescu va face o oferta familiei tanarului, in sensul transportarii acestuia la cea mai buna clinica de neurochirurgie din Europa. "In acest moment, nu ma intereseaza ce se intampla cu mine. Important este ca el sa traiasca", a declarat Alexandru Radulescu. Presedintele AFAN este anchetat, dupa ce a impuscat duminica un tanar de 29 de ani, care se scalda intr-un lac concesionat de el in comuna damboviteana Vacaresti. Incidentul s-a produs pe fondul unei dispute legate de incalcarea proprietatii. Comandantul Inspectoratului de Politie Dambovita, Aurel Vladulescu, a declarat ca Alexandru Radulescu, administratorul Lacului 2 din satul Bunget, comuna Vacaresti, l-a impuscat pe tanar, duminica. Victima era la scaldat, impreuna cu sotia, cand fiul concesionarului i-a cerut sa iasa din apa.
Constantin Radulescu s-a conformat si tocmai voia sa plece, dar a urmat un schimb de replici mai dure. Barbatul impuscat a ajuns, duminica dupa-amiaza, in coma la Spitalul de Urgenta Floreasca din Capitala. El a fost impuscat in cap, in urma unui conflict izbucnit in apropierea lacului Vacaresti, langa Targoviste. Se pare ca Alexandru Radulescu a luat pusca de vanatoare si a tras in tanar in timp ce acesta urcase in masina si era hotarat sa plece. Ranitul a fost trimis de urgenta la Spitalul Floreasca din Capitala, unde se afla internat in stare de coma. Faptasul risca intre 7 ani si jumatate si 12 ani si jumatate, iar daca tanarul impuscat va muri, pedeapsa va fi de pana la 25 de ani de inchisoare.

Din expertiza balistica a reiesit ca seful AFAN a vrut sa comita fapta
Expertiza balistica in cazul tanarului impuscat in cap de catre seful AFAN Alexandru Radulescu, pe malul lacului Vacaresti, de langa Targoviste, s-a finalizat joi. Specialistii au concluzionat ca pozitia armei indica in mod clar dorinta agresorului de a comite fapta. Ieri, Radulescu s-a prezintat la Directia de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism (DIICOT). Procurorii au decis cercetarea in libertate a lui Alexandru Radulescu, pentru tentativa de omor calificat. Decizia de cercetare in stare de libertate a lui Radulescu a fost luata dupa ce acuzatul a sustinut ca arma i s-a descarcat accidental. Avocatul tanarului impuscat in cap de catre presedintele AFAN a declarat, joi, ca ordonanta prin care agresorul are interdictie de parasire a localitatii este nula intrucat nu indica nici o data de la care aceasta masura isi poate face efectul. Alexandru Radulescu a fost exclus, din 2000, din randul membrilor vanatori ai Asociatiei Judetene a Vanatorilor si Pescarilor Sportivi (AJVPS) din Dambovita, astfel incat, el a folosit arma fara drept. Alexandru Radulescu are permis de arma din 1997, eliberat de Serviciul Arme, Explozivi, Substante Toxice al Inspectoratului General al Politiei Romane (IGPR), dar acesta nu era vizat din 2003.

Starea sanatatii tanarului impuscat s-a agravat, in noaptea de marti spre miercuri, el fiind din nou conectat la aparatele pentru respiratie artificiala, in timp ce medicii analizeaza oportunitatea efectuarii, in zilele urmatoare, a unei noi interventii chirurgicale.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.