Politia i-a descoperit pe cei doi barbati care au furat fotografiile de la petrecerea data in cinstea nasterii bebelusului Angelinei Jolie si al lui Brad Pitt, informeaza eonline.com. Ofiteri de politie si de la FBI au gasit in casa a doi barbati din
Politia i-a descoperit pe cei doi barbati care au furat fotografiile de la petrecerea data in cinstea nasterii bebelusului Angelinei Jolie si al lui Brad Pitt, informeaza eonline.com. Ofiteri de politie si de la FBI au gasit in casa a doi barbati din Westfield, Massachusetts, fotografiile de la petrecerea data in cinstea nasterii copilului celebrului cuplu hollywoodian, furate de pe un card de memorie digitala. Bill Keyes si Adam Beckwith lucrau la un atelier de reparatii de camere video si au descoperit respectivele poze pe camera video care a apartinut fratelui Angelinei Jolie, James Haven. Haven o vizitase pe Jolie in Namibia, unde aceasta astepta nasterea copilului. Acolo a facut sute de poze. La intoarcere a descoperit ca i s-a stricat camera video. El a returnat camera magazinului de unde o cumparase, iar vanzatorii au trimis-o la atelierul unde lucrau cei doi barbati pentru a fi reparata. Keyes si Beckwith au dat peste cardul de memorie din intamplare si au descarcat pozele pentru a le vinde. Cateva dintre aceste fotografii au aparut saptamana trecuta pe Internet, determinandu-i pe avocatii cuplului sa trimita scrisori mai multor publicatii mondene.
Ei au avertizat ca oricine va publica aceste fotografii furate va fi actionat in justitie. Keyes si Beckwith nu au fost deocamdata arestati pentru ca nu au incalcat nici o lege conform codului juridic al statului Massachusetts, dar cazul a fost transferat la Los Angeles si investigatia este in desfasurare. Nu este pentru prima data cand cineva se foloseste de imaginea celor doi actori. Joi, in Dubai, un om a fost arestat pentru ca a incercat sa utilizeze o legitimatie falsa pe care era poza lui Brad Pitt pentru a fura niste bani. Barbatul a declarat ca habar nu avea a cui este poza, pentru ca pur si simplu o descarcase de pe Internet. Saptamana trecuta un paparazzo a fost arestat pentru ca a incercat sa-l fotografieze la scoala pe fiul adoptat al Angelinei, Maddox, in varsta de 4 ani. (D.M.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.