Actionarii lui Dinamo aveau programata aseara o intalnire in cadrul careia Gigi Netoiu, unul dintre detinatorii de titluri, intentiona sa-si anunte retragerea din "Groapa". Informatia circula de mai multe zile, dupa ce Netoiu a criticat vehement si d
Actionarii lui Dinamo aveau programata aseara o intalnire in cadrul careia Gigi Netoiu, unul dintre detinatorii de titluri, intentiona sa-si anunte retragerea din "Groapa". Informatia circula de mai multe zile, dupa ce Netoiu a criticat vehement si des numirea lui Mircea Rednic pe banca tehnica a "cainilor", iar capac a pus transferul la Timisoara a lui Stefan Grigorie si Dan Alexa, jucatori aflati in coproprietatea "Comandantului" cu Dinamo. Informatia ca Netoiu este ca si plecat de la Dinamo a fost confirmata, inaintea sedintei, de un alt actionar, Vasile Turcu. "Sunt sanse foarte mici sa se razgandeasca. Eu sper sa-i fac sa-si schimbe decizia, pentru ca este un caine adevarat, insa va fi extrem de dificil, pentru ca este un caracter puternic", a comentat Turcu. Pentru a parasi "Groapa", Netoiu trebuie sa primeasca un milion de dolari, suma pe care investit-o de la transformarea clubului in societate pe actiuni. Surse din anturajul "Comandantului" sustin ca acesta s-a inteles deja cu oficialii Unirii Urziceni, urmand ca, dupa oficializarea divortului de Dinamo, sa investeasca in nou promovata in Divizia A. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.