Plecarea lui Gigi Netoiu a adus deja prima mutare la varf in cadrul FC Dinamo. Astfel, postul de director general ramas vacant, prin renuntarea Comandantului, va fi preluat de Cristi Borcea. Miscarea era gandita de mai multa vreme de presedintele
Plecarea lui Gigi Netoiu a adus deja prima mutare la varf in cadrul FC Dinamo. Astfel, postul de director general ramas vacant, prin renuntarea Comandantului, va fi preluat de Cristi Borcea.

Miscarea era gandita de mai multa vreme de presedintele Nicolae Badea, care stia de intentia lui Netoiu de a se retrage o data cu indepartarea lui Florin Marin si aducerea lui Mircea Rednic. ""Nu toata lumea gandeste pozitiv la Dinamo"", declara fostul oficial dinamovist la vremea respectiva. Paharul l-a umplut faptul ca Badea
l-a mandatat pe Borcea sa se ocupe de transferuri impreuna cu Rednic, fara implicarea lui Netoiu, de aici, si transferurile la Poli Timisoara ale lui Alexa si Grigorie.
OBLIGATII. Din acest moment, Borcea este numarul unu in club si are puteri depline din partea presedintelui in ceea ce priveste echipa. Dar si obligatii. Concret, in situatia in care ""cainii"" dau rateuri in Cupa UEFA si in campionat, atat Borcea, cat si antrenorul Mircea Rednic, vor raspunde in fata actionarilor si a Consiliului de Administratie. In organigrama de conducere vor mai avea loc si alte schimbari. Deja s-a vorbit de trecerea pe linie moarta a lui Cornel Dinu si, in acelasi timp, desfiintarea postului pe care il ocupa, cel de administrator delegat. De asemenea, Vasile Turcu ar putea ocupa o functie mult mai importanta. ""Eu sunt dinamovist si nu parasesc echipa la greu"", a declarat Turcu. Acesta, foarte bun prieten cu Netoiu, ar fi trebuit sa-l urmeze pe Comandant, insa, ulterior, s-a razgandit.
PRESIUNE. Aflati in cantonament la Albertville, in Franta, cainii au un nou coleg la pregatiri. Este vorba de portarul Glen Moss, titularul nationalei Noii Zeelande, pe care Mircea Rednic
l-a adus in probe. De altfel, pe tehnicianul dinamovist este o mare presiune, intrucat miercurea viitoare trebuie sa anunte lotul de jucatori la UEFA, iar momentan postul de portar nu este acoperit. De altfel, Oltean va fi redirectionat catre Unirea Urziceni, iar Puriul, exceptandu-l pe neozeelandez, se mai poate baza, oficial, doar pe Matache. Maine, Dinamo va sustine primul meci al stadiului francez, urmand a intalni, la Arbertville, pe CS Chenois, liga a treia a treia din Elvetia.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.