Axl Rose, solistul trupei de rock Guns N' Roses, care a fost arestat marti la Stockholm pentru comportament violent in public, ii acuza pe politistii suedezi ca "l-au retinut pentru rascumparare" si ca l-au maltratat, informeaza BBC News Online. Merc
Axl Rose, solistul trupei de rock Guns N' Roses, care a fost arestat marti la Stockholm pentru comportament violent in public, ii acuza pe politistii suedezi ca "l-au retinut pentru rascumparare" si ca l-au maltratat, informeaza BBC News Online. Merck Mercuriadis, managerul trupei, a declarat ca starul a fost amenintat ca va sta in inchisoare daca nu "coopereaza" si ca acest lucru ar fi putut afecta concertele pe care trebuie sa le sustina grupul muzical. Mercuriadis a mai spus ca ofiterii de politie erau la curent cu "milioanele de dolari care se aflau in joc" si cu "zecile de mii de fani care cumparasera bilete pentru a-i vedea pe Guns N' Roses". Rose a fost eliberat in seara zilei de marti, dupa ce fusese retinut pentru comportament violent in public si distrugerea unei camere de hotel. Cantaretul si-a recunoscut vinovatia si a platit o amenda. Trupa Guns'n'Roses sustinuse, luni, un concert la Globe Arena, in capitala suedeza, in fata a 15.000 de oameni si miercuri urma sa aiba un alt concert la Oslo. "Autoritatile suedeze stiau de asta (despre turneu - n.r.) si totusi ne-au amenintat timp de 12 ore cu o pedeapsa cu inchisoarea de la cinci zile la doua saptamani daca Axl nu <<coopereaza>>", a spus Mercuriadis. Acesta a adaugat ca, daca nu ar fi fost turneul, probabil ca Axl ar fi preferat sa stea in inchisoare. (D.M.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.