Delegatia Stelei a plecat ieri dimineata spre Austria, la Kaprun, unde "ros-albastrii" vor efectua un prim stagiu de pregatire pana pe 6 iulie. Lotul deplasat de antrenorul Cosmin Olaroiu in acest cantonament este urmatorul: Carlos Fernandes, Cernea,

Delegatia Stelei a plecat ieri dimineata spre Austria, la Kaprun, unde "ros-albastrii" vor efectua un prim stagiu de pregatire pana pe 6 iulie. Lotul deplasat de antrenorul Cosmin Olaroiu in acest cantonament este urmatorul: Carlos Fernandes, Cernea, M. Toma (portari), E. Baciu, D. Balan, Ghionea, D. Goian, Nesu, B. Panait, P. Marin (fundasi), Bostina, Cristocea, Drida, Lovin, Nicolita, Ochirosii, Oprita, M. Radoi, S. Paraschiv (mijlocasi), V. Badea, N. Dica, V. Iacob si Litu (atacanti). In Austria, Steaua va disputa si trei meciuri amicale. Astfel, pe 30 iunie, formatia din Ghencea va intalni campioana Ciprului, Apollon Limassol, pe 2 iulie stelistii vor juca impotriva ucrainenilor de la Tavria Simferopol (locul 8 in prima liga), iar pe 5 iulie vor intalni echipa poloneza Diskobolia Groclin (locul 6 in prima liga).

"Vor mai pleca si vor mai veni jucatori"
Inaintea plecarii spre Kaprun, antrenorul Stelei, Cosmin Olaroiu, a declarat pe aeroportul "Herny Coanda" ca gruparea din Ghencea va mai achizitiona in aceasta vara cativa jucatori si, totodata, va renunta la unii dintre componentii lotului. "Vor mai fi modificari in lot, si intr-un sens, si in celalalt, chiar si dupa aceste perioade de pregatire. Vor mai pleca jucatori, vom vedea in cantonament motivatia si determinarea fiecaruia. Acum totul depinde de noi, nu trebuie sa ne multumim cu ce am realizat pana acum si trebuie sa muncim mult mai mult pentru a face pasul catre un nivel superior", a afirmat Olaroiu. In acelasi timp, antrenorul "ros-albastrilor a explicat de ce atacantul Andrei Cristea nu va mai face parte din lotul Stelei: "Cristea este tanar, are nevoie sa joace. La noi a evoluat putin in ultimul timp si pentru el cred ca este mai bine sa fie titular. Este treaba conducerii in ce mod va pleca, se va gasi o solutie".
Despre presupusii internationali de la Campionatul Mondial din Germania care ar urma sa vina in Ghencea, Olaroiu a precizat: "Presa a transferat multi fotbalisti, dar noi nu i-am vazut inca. Daca se aude de cineva nu inseamna ca este si adevarat. Deocamdata, Campionatul Mondial este in plina desfasurare, iar jucatorii pe care ii avem in vedere sunt curtati de mai multe echipe. Ne dorim xcativa fotbalisti din campionatul intern, suntem in discutii si cand se va concretiza vor veni si ei in cantonamentul nostru".

A confirmat interesul pentru Pfertzel
Cosmin Olaroiu a confirmat ieri interesul Stelei pentru fundasul dreapta Marc Pfertzel, de la formatia italiana Livorno. "Este un jucator bine cotat. Am discutat atat cu conducerea clubului Livorno cat si cu impresarul fotbalistului, ramane sa decida el, pentru ca nu este usor sa pleci din Serie A si sa vii in Romania, desi perspectivele de a juca cu Steaua in Liga Campionilor sunt mai mari decat cele de a juca la o formatie de pluton din Italia. Daca va lua o decizie in scurt timp, vom continua pe aceasta pista, daca nu, vom alege o alta solutie", a afirmat tehnicianul stelist.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.