La marginea orasului Piatra Neamt, la poalele muntelui Cernegura, dupa ce traversati raul Bistrita, langa complexul care reprezinta strandul orasului, puteti incerca o experienta cu adevarat inedita: calaria. La baza hipica "Col. Virgil Barbuceanu" p
La marginea orasului Piatra Neamt, la poalele muntelui Cernegura, dupa ce traversati raul Bistrita, langa complexul care reprezinta strandul orasului, puteti incerca o experienta cu adevarat inedita: calaria. La baza hipica "Col. Virgil Barbuceanu" puteti practica calaria de agrement, pe traseele puse la dipozitie de personalul bazei, care va va indruma spre o plimbare cu trasura sau, daca stati mai mult in zona, puteti lua si cursuri de calarie, iar pentru copii mai mici este disponibil un ponei. Grajdurile bazei hipice adapostesc 30 de cai, dintre care trei (din rasa Lipitan) sunt folositi pentru mersul cu trasura. Baza il gazduieste si pe Violet, fosta glorie olimpica de la Olimpiada de la Moscova.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.