Scandia Cons, producator de mezeluri din Sibiu, a demarat, recent, constructia unei noi fabrici in zona, investitie "greenfield " in valoare de 15 milioane de euro, potrivit datelor companiei. Noua unitate va produce mezeluri in nume propriu si conse
Scandia Cons, producator de mezeluri din Sibiu, a demarat, recent, constructia unei noi fabrici in zona, investitie "greenfield " in valoare de 15 milioane de euro, potrivit datelor companiei. Noua unitate va produce mezeluri in nume propriu si conserve de carne sub licenta Scandia Romana, lider national pe piata conservelor din carne, producator al cunoscutelor marci paté Sibiu, paté Bucegi si Cardinali.
Finantarea proiectului se realizeaza din surse proprii, completate de fonduri SAPARD in valoare de 2 mil. de euro, obtinute de companie. Constructia este amplasata in zona de nord-est a orasului Sibiu si va avea o suprafata utila de peste 17.000 metri patrati. Estimata a fi finalizata in primavara anului 2007, noua constructie va permite si extinderea vanzarilor companiei Scandia, ale carei capacitati de productie au devenit insuficiente ca urmare a cresterii sustinute din ultimii ani. Echipamentele si procesele de productie din aceasta unitate vor fi in conformitate cu standardele internationale de management al calitatii si de siguranta in industria alimentara, sustin reprezentantii companiei.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.