Un loc aparte in aceste interpretari a ocupat premierul Tariceanu, domnia sa nefiind prezent in parlament in timpul discursului prezidential. Asupra acestei absente, politicienii au reactionat in functie de taberele carora le apartin si, evident, de
Un loc aparte in aceste interpretari a ocupat premierul Tariceanu, domnia sa nefiind prezent in parlament in timpul discursului prezidential. Asupra acestei absente, politicienii au reactionat in functie de taberele carora le apartin si, evident, de interesele acestora, in timp ce mass-media a mai bifat o lovitura in meciul Basescu-Tariceanu.Ei bine, in tot acest vacarm, o declaratie total descalificanta (pe care presa nu a sanctionat-o indeajuns!) a fost aceea a presedintelui Camerei Deputatilor. Solicitat sa-si exprime opinia in legatura cu neparticiparea premierului la discursul presedintelui Basescu in parlament, Bogdan Olteanu a afirmat ca, citez din memorie, "oriunde s-ar fi aflat premierul Tariceanu, ar fi fost mai bine decat in parlament". O declaratie, repet, descalificanta, cinica si bascalioasa, un tip de atitudine care ne arata ca Bogdan Olteanu ar mai fi avut nevoie de cativa ani de practica politica pana sa merite fotoliul de presedinte al Camerei Deputatilor.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.