Viorel Moldovan a participat luni seara la primul antrenament al Rapidului, desi la finalul campionatului trecut anuntase ca si-ar putea incheia cariera de jucator, pentru ca in pauza competitionala sa negocieze cu mai multe grupari din strainatate.
Viorel Moldovan a participat luni seara la primul antrenament al Rapidului, desi la finalul campionatului trecut anuntase ca si-ar putea incheia cariera de jucator, pentru ca in pauza competitionala sa negocieze cu mai multe grupari din strainatate. "Vio e indecis in momentul de fata. Nu vreau sa insist, dar i-am spus ca as fi extrem de fericit sa joace in continuare la Rapid", a declarat antrenorul giulestenilor, Razvan Lucescu. Moldovan a lasat sa se inteleaga ca se gandeste sa puna punct carierei de jucator dupa evenimentele din timpul partidei cu Jiul, in care arbitrul Anton Helesteanu a eliminat cinci fotbalisti giulesteni, oprind meciul in minutul 76, la scorul de 1-0 pentru "mineri" (3-0 la "masa verde"). In perioada scursa de la incheierea campionatului, Moldovan a negociat cu Brest, grupare din liga a doua franceza, insa a afirmat ca a avut oferte si de la cluburi din Arabia Saudita, China si Ucraina. Totusi, se pare ca revenirea lui Lucescu si obiectivele de performanta ale Rapidului (campionat, cupa, cupe europene) l-au convins pe Moldovan sa continue in Giulesti.
Achizitiile
mai asteapta
Giulestenii s-au reunit luni seara, la baza Pro Rapid, lipsind Daniel Niculae, transferat in Franta, la Auxerre, si Daniel Pancu, plecat la Bursaspor, fiind prezent insa Danut Perja, in ciuda faptului ca acordul sau cu Rapid a expirat si a avut oferte de la mai multe echipe, printre care Ceahlaul si FC Arges. Sub comanda lui Razvan Lucescu s-au antrenat portarul Andrei Marinescu si mijlocasul Andrei Petrescu, ambii de la Rapid II. Inaintea sedintei de pregatire efectuate de rapidisti, la baza Pro Rapid s-a antrenat, separat, si portarul Fiorentinei si al echipei nationale a Romaniei, Bogdan Lobont. Lucescu a declarat ca niciun alt jucator nu va mai parasi Rapidul, dupa Niculae si Pancu. "Deocamdata, achizitiile intarzie sa apara. Nu stiu daca in acest moment achizitiile sunt cel mai important lucru la Rapid. Oricum, Rapid nu are nevoie de foarte multe achizitii, este o echipa inchegata. Avem nevoie doar de doi - trei jucatori, pentru a completa lotul dupa plecarile lui Niculae si Pancu", a spus Lucescu.
Altfel, desi suporterii giulesteni le-au cerut jucatorilor sa boicoteze Supercupa Romaniei, deoarece nu recunosc titlul castigat de Steaua "prin frauda", Lucescu a subliniat ca "alb-visiniii" se vor prezenta la meciul din 22 iulie, care reprezinta un prilej de revansa in fata "ros-albastrilor". "Unul dintre motivele pentru care am revenit este si faptul ca imi doresc foarte mult sa vina jocul din Supercupa. Fie ca vor fi 4, 5, 10 suspendari, noi ne vom prezenta cu foarte mare ambitie", a spus Lucescu. Acesta i-a multumit inca o data presedintelui de la "Poli" Timisoara, Marian Iancu, pentru eleganta cu care a acceptat decizia sa: "Multumesc lui Iancu pentru ca a avut eleganta sa trimita un cos cu flori violete sotiei mele. Dupa un refuz, se intampla mai rar astfel de gesturi. Dansul i-a multumit astfel pentru ca ea a incercat, intr-un fel, sa ma directioneze catre Timisoara". Rapid va pleca astazi intr-un stagiu de pregatire in Elvetia, in cadrul caruia va disputa cinci meciuri amicale, cu OSC Lille (1 iulie), Sahtar Donetk si Neuchatel Xamax (5 iulie, triunghiular), FC Thun (7 iulie) si FC Zurich (9 iulie). (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.