Gratie intamplarilor ucenicului intr-ale vrajitoriei, autoarea a devenit una dintre cele mai bogate femei de pe planeta, a carei avere, evaluata la peste 1 miliard de dolari, o intrece pe cea a reginei Angliei, cele sase volume ale ciclului apa

Gratie intamplarilor ucenicului intr-ale vrajitoriei, autoarea a devenit una dintre cele mai bogate femei de pe planeta, a carei avere, evaluata la peste 1 miliard de dolari, o intrece pe cea a reginei Angliei, cele sase volume ale ciclului aparute pana acum vanzandu-se in tiraje incredibile, mai bine de 300 milioane de exemplare in total. Acum, ea lucreaza la cel de-al saptelea si ultimul sau volum, despre care a anuntat amanunte intr-unul din extrem de rarele ei interviuri televizate. "Mama" lui Harry Potter a dezvaluit ca a rescris partial capitolul final al ultimului volum, a carui prima versiune a schitat-o inca in 1990, cand era somera, cu un copil de crescut. Potrivit noii versiuni, fata de ceea ce schitase anterior, vor mai muri doua personaje principale.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.