Americanii de la Novell, compania care produce sistemul de operare Suse Linux, are in vedere deschiderea unei sucursale in Romania. Alegerea firmei este sustinuta de cresterea vanzarilor locale, in ultimii trei ani, a declarat Claudiu Borsan, directo
Americanii de la Novell, compania care produce sistemul de operare Suse Linux, are in vedere deschiderea unei sucursale in Romania. Alegerea firmei este sustinuta de cresterea vanzarilor locale, in ultimii trei ani, a declarat Claudiu Borsan, director general al Novell Romania. "In ultima perioada, vanzarile de Linux in Romania au avut o rata de crestere anuala de 300%, in special la nivelul companiilor mari, deschiderea unei reprezentante aici fiind un pas strategic important pentru noi", a declarat Borsan, citat de Mediafax. Alte motive privind deschiderea filialei in tara noastra sunt reprezentate de cresterea locala a pietei de IT, precum si aderarea la UE, care va favoriza dezvoltarea economica, a declarat reprezentantul companiei.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.