La sediul Consiliului Concurentei a avut loc o noua intalnire a Grupului Interministerial de lucru pe probleme de ajutor de stat, in cadrul careia a fost abordata modalitatea de raportare a ajutoarelor de stat, in vederea intocmirii Inventarului ajut
La sediul Consiliului Concurentei a avut loc o noua intalnire a Grupului Interministerial de lucru pe probleme de ajutor de stat, in cadrul careia a fost abordata modalitatea de raportare a ajutoarelor de stat, in vederea intocmirii Inventarului ajutoarelor de stat, informeaza un comunicat emis ieri de CC.
Analiza raportarii ajutoarelor de stat are ca scop clarificarea unor probleme, la nivelul reprezentantilor institutiilor furnizoare de ajutor de stat, implicate in raportarea acestora. Astfel, s-a prezentat Regulamentul de raportare si monitorizare a ajutoarelor de stat si s-au discutat probleme concrete cu care se confrunta furnizorii in indeplinirea atributiilor ce le revin, potrivit Rompres.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.