In urma ambuteiajelor create in ultimele zile in Targu Mures, dupa inchiderea unui drum ocolitor si a lucrarilor de reparatii de pe alte artere, primaria a declarat razboi ecologistilor si cere organizarea unui referendum in care cetatenii sa se pron
In urma ambuteiajelor create in ultimele zile in Targu Mures, dupa inchiderea unui drum ocolitor si a lucrarilor de reparatii de pe alte artere, primaria a declarat razboi ecologistilor si cere organizarea unui referendum in care cetatenii sa se pronunte asupra necesitatii construirii unui drum de legatura intre cartierele ,,Tudor Vladimirescu" si ,,22 Decembrie 1989", cele mai populate din oras. Acel drum de legatura trece prin zona Platoul Cornesti si padurea ,,Dealul Mare", ecologistii opunandu-se proiectului din considerente de protectie a mediului. Purtatorul de cuvant al Primariei Targu Mures, Marius Pascan, a declarat ca propunerea va fi supusa atentiei consilierilor locali la sedinta din 29 iunie, deoarece in oras nu se mai poate circula.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.