Conceptia despre lume si viata a lui Catalin Botezatu s-a schimbat in mod radical in ultimul an. Dupa o tinerete plina de aventura si distractii, acum, inainte de implinirea varstei de 40 de ani, i s-a rasturnat sistemul de valori si a inteles ca fer
Conceptia despre lume si viata a lui Catalin Botezatu s-a schimbat in mod radical in ultimul an. Dupa o tinerete plina de aventura si distractii, acum, inainte de implinirea varstei de 40 de ani, i s-a rasturnat sistemul de valori si a inteles ca fericirea o poti gasi mai ales atunci cand cei din jur se bucura numai si numai datorita tie.
Catalin cel al anului 2006 nu mai organizeaza prezentari de moda pe banda rulanta, ci este preocupat de actiuni umanitare. Recent, el a revenit din Indonezia, unde timp de opt zile a fost alaturi de localnicii grav afectati de catastrofele naturale. La Aceh, Catalin, Dana Savuica si tatal acesteia, ambasadorul Gheorghe Savuica, au vizitat scoala Elementara Nr. 1 Romania, ridicata cu banii obtinuti din donatiile publice din tara noastra, si au amenajat un colt romanesc in care sunt asezate la loc de cinste tricourile purtand semnaturile lui Ilie Nastase, Gheorghe Hagi sau Cristi Chivu.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.