Publicatia a obtinut astfel date unice care, adunate intr-un singur material, au fost publicate in ultimul sau numar.
Aceste date indica, de pilda, unde este mai raspandit menajul in trei sau in ce tara barbatii isi aduc cel mai des partenerele
Publicatia a obtinut astfel date unice care, adunate intr-un singur material, au fost publicate in ultimul sau numar.
Aceste date indica, de pilda, unde este mai raspandit menajul in trei sau in ce tara barbatii isi aduc cel mai des partenerele la orgasm. S-ar parea astfel ca barbatii din Coreea de Sud au de doua ori mai multe contacte sexuale pe saptamana decat media internationala. E adevarat totusi ca 42% din ei recunosc faptul ca platesc pentru sex, iar femeile din Coreea se considera cele mai nesatisfacute din intreaga lume.

Barbatii viseaza la sex in trei
Barbatii din Ungaria par cei mai inventivi in privinta pozitiilor sexuale, iar brazilienii sunt cei mai numerosi in privinta practicarii sexului in trei, care constituie o dorinta ascunsa pentru aproape jumatate din barbatii intervievati. Italienii se pot mandri cu faptul ca le fac pe partenerele lor sa ajunga la orgasm foarte des, iar britanicii acorda foarte mult timp preludiului.

Romanii, harnici la sex
La numarul de contacte sexuale pe saptamana, sud-coreenii, cu o medie de 4,5, sunt talonati de greci, cu 4,2, si romani, cu 4,08. Media internationala este de 2,8.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.