Aceasta comedie muzicala se joaca cu succes si la Teatrul Nottara, in regia lui Alexandru Repan. Reprezentata intr-o prima auditie la Majestic - comedia cu melodii placute e reusita. Un musical placut intr-o regie buna. Spectacolul Teatrului Nottara
Aceasta comedie muzicala se joaca cu succes si la Teatrul Nottara, in regia lui Alexandru Repan. Reprezentata intr-o prima auditie la Majestic - comedia cu melodii placute e reusita. Un musical placut intr-o regie buna. Spectacolul Teatrului Nottara face, de multa vreme, sali pline. Si aici, la Majestic, sala a fost neincapatoare. Atat redactorul Costin Tuchila cat si regizorul tehnic Vasile Manta s-au straduit sa ofere un spectacol de zile mari. Nu s-a simtit trecerea de la vorba la muzica. Muzica a fost o izbanda a lui Gheorghe Marcu. Mihai Ispirescu a folosit replici frumoase determinand pe cei ce n-au vazut piesa, sa se duca s-o vada, reprezentata pe scena; de asemenea si Repan, de aceasta data ca surpriza, s-a alaturat si el regizorilor. Iata cateva replici: "Nu trebuie sa te prinda soarta pe picior gresit"; "Totdeauna e foarte greu fara iluzii"; "Ti-oi darui intreg pamantul si dragostea"; "Singura avere e iubirea si gloria".
Actorii din distributie s-au bucurat de succes: Stefan Radof, Al. Repan, fosta studenta a Dinei Cocea, Camelia Zorlescu. Slagarele din acest spectacol nu se pierd ca in spectacolele vechi de odinioara. Spectatorii pleaca fredonand, bine dispusi. Andreea Macelaru are o voce foarte buna, putand concura cu oricare tanara ce sustine ca are voce. Rares Stoica exceleaza ca vocalist, acompaniindu-se singur la chitara. Si Repan, dar si Vasile Manta ne-au daruit un spectacol de neuitat.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.