Invinse la Bucuresti cu 21-25 de catre Nationala Serbiei si Muntenegrului, vicecampioanele mondiale au plecat, ieri, catre Kraguevac, hotarate sa intoarca miraculos, sambata, de la ora 19.00, in direct la TV Sport, soarta calificarii la Europenele d

Invinse la Bucuresti cu 21-25 de catre Nationala Serbiei si Muntenegrului, vicecampioanele mondiale au plecat, ieri, catre Kraguevac, hotarate sa intoarca miraculos, sambata, de la ora 19.00, in direct la TV Sport, soarta calificarii la Europenele din Suedia.

Timp de aproape o saptamana, handbalistele „tricolore“ nu au facut altceva decat sa se gandeasca la cosmarul trait in partida tur, de sambata trecuta, de la Sala Polivalenta, cand au cedat neverosimil, in fata Serbiei si Muntenegrului, scor 21-25, in barajul de calificare la Campionatele Europene din Suedia, din luna decembrie a acestui an. Plecate din Bucuresti imediat dupa meci, fetele antrenorilor Gheorghe Tadici si Dumitru Musi si-au lins ranile la Arad, acolo unde au ramas pana ieri, cand au plecat cu autocarul spre Kraguevac, unde maine, de la ora 19.00, in direct la TV Sport, va avea loc meciul retur. „Ne-am facut singure meciul greu, pentru ca nu ne-am putut regasi in acele ultime 10 minute blestemate de la Sala Polivalenta. Este important, insa, ca toate fetele gandim ca putem intoarce soarta meciului. Pana la urma, patru goluri nu inseamna mare lucru in handbal. Tre buie sa fim unite, sa ne concentram la maximum si sunt sigura ca putem intoarce rezultatul“, ne-a declarat, ieri, Cristina Varzaru.

Si Cristian Gatu crede ca se poate


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.